Bubbelfietsen paasvakantie

Zin om tijdens de paasvakantie een fietstochtje te maken met de kinderen ? Niet te lang en niet te kort? Dan is deze fietstocht iets voor jullie!

Locatie

Lede 9340 Lede Lede

Kindvriendelijke fietstocht Gezinsbond.
Afstand: ongeveer 9 km
Start Sporthal Ommeganglaan. Het terrein verlaten tussen de voetbalvelden richting Keibergkerkweg, daar rechts Keibergkerkweg. Ter hoogte van “fietsen Geert” links Keibergkerkweg, dan links Keiberg en na 100 m r Soleghemwe. Aan het einde rechts Speckaertstraat, dan links Hendrikstraat. Aan het einde rechts betonnen veldweg naar dorelaarkapel, op T kruising links betonnen veldweg. Aan het einde links Sasstraat. Aan het einde Steenstraat oversteken en rechtdoor leedshouwken. Aan het einde links bosstraat, nadien rechts Eikelstraat. Aan het einde rechts Lindestraat, dan links Beukenlaan. Aan het einde tegelpad rechtdoor dan links Koekoekstraat. Aan het einde links Bremenhulweg, dan rechts schuinlopend fietspad naar Spoorstraat. Einde fietspad rechts Spoorstraat. Aan het einde Poortendriesstraat oversteken en rechtdoor De Kerckhovelaan. Aan het einde links Stokstraat, dan rechtdoor Kerkevijverstraat en deze volgen tot de parking van “de bron”. Hier links parking “de bron”. Aan het einde rechts Kasteeldreef en onmiddellijk links Pastorijstraat. Aan het einde de Nieuwstraat oversteken en rechtdoor Katstraat. Aan het einde rechts Ommeganglaan, na 50 m links Keibergkerkweg en terug naar de sporthal via het paadje rechts.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Wo Apr 21
Locatie

Lede

Ma Apr 26
Locatie

Vlaanderen en Brussel